Bedrijfshal per direct beschikbaar

Sven Bosman
Sven Bosman

Administratie en techniek

Deze bedrijfshal is per direct beschikbaar

Een bedrijfshal met perspectief huren?

Per direct beschikbaar in het ABOG Business Centre: Één hal van ±180 m2. Deze hal heeft een afgezonderde ruimte voorzien van een elektrische overheaddeur, waar  leveranciers hun goederen kunnen afleveren of ophalen. Aansluitend aan deze hal is een kantoorruimte gevestigd, welke als optie kan worden gehuurd.

De aangrenzende kantoorruimte omvat een totale oppervlakte van ±140m2.

Deze 140m2 is verdeeld over twee kantoorruimtes; kantoorruimte 1 met een omvang van ±75m2, en kantoorruimte 2 met een oppervlakte van 60m2.

WiFi

Kantine

vergaderruimten

Koppel kantoorruimte aan jouw magazijn

Kantoorruimte 1 is direct verbonden aan de separate goederenruimte alsmede de hal zelf. 

Kantoorruimte 2 kan onder andere betreden worden via een open doorgang vanuit kantoorruimte 1. 

Indien kantoorruimte 2 niet wordt gehuurd zal er in de open doorgang een deur met slot geplaatst worden waardoor beide kantoorruimtes op zichzelf zijn.

Zowel de hal als beide kantoorruimtes zijn toegankelijk via de gang in het ABOG Business Centre.

Goed bereikbaar 

Op bedrijventerrein de Isselt is een grote diversiteit van bedrijven gevestigd en maakt het tot een gewilde vestigingsplaats. De Vandiumweg  is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de eigen auto.

Parkeren kan op het eigen terrein. Lekker lunchen met een zakenrelatie of een terrasje pakken na werktijd? Je zit binnen enkele minuten in de binnenstad achter een lekker koud biertje.

Wil je een afspraak maken?  

Ben je opzoek naar een bedrijfshal met perspectief? Een afsluitbare kantoorruimte ? Maak gerust een afspraak om deze functionele hal te bekijken.

De bedrijfshal is gevestigd in een modern pand gelegen op het bedrijventerrein Isselt. Dit bedrijventerrein heeft een zeer strategische en aantrekkelijke ligging, nabij de binnenstad van Amersfoort en het open Eemlandschap voor de deur. Wat wil je nog meer?

Meer werkplekken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Inspirerende werkplekken met een ziel, waar mensen met plezier achter hun laptop plaatsnemen. Iedere ruimte is anders ingericht en geïnspireerd op de natuur. Spaces that work.

Voordat je weg klikt...

Op de hoogte blijven van al ons nieuws en ruimtes die beschikbaar komen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!