Jouw eigen FlexOffice in Amersfoort huren

Kantoorruimte huren die altijd past
Als zzp’er, ondernemer of accountmanager wil je professionaliteit uitstralen. ABOG Business Centre Amersfoort biedt de oplossing voor iedere ondernemer die op zoek is naar een flexibele werkplek of een tijdelijke eigen kantoorruimte. Huur je een kantoor bij ABOG?   Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is.

Flexibel, professioneel en betrouwbaar. Je kunt er bezoekers ontvangen, gesprekken voeren en geconcentreerd werken. En je ontmoet andere excellente professionals op je werkplek en vergroot je netwerk!

Geen lange contracten, maar flexibel huren
De kantoren van ABOG Business Centre worden all-in verhuurd. Je geniet altijd van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren. Je zit bij ons niet vast aan lange huurcontracten, maar kunt binnenlopen op het moment dat het jou uitkomt. Huur je werkplek flexibel per uur, dag, week of maand. Meer ruimte nodig of een vaste eigen werkplek? Vraag naar onze mogelijkheden.