ABOG nieuws

op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van ons business Centre

Nieuws

Op deze pagina zullen wij op de hoogte houden van de ontwikkelingen van het ABOG Business Centre te Amersfoort.

Nieuwsgierig geworden en weten wat de mogelijkheden zijn van dit unieke Business Center in Amersfoort? Wij geven u graag een rondleiding.

ABOG Business Centre gaat van start

Op 9 maart hebben Sven en Aart Bosman met Maarten Stalenhoef van Comma Vastgoed een gesprek gehad en is het plan gelanceerd om het pand in Amersfoort om te vormen tot een Business Center.

Het pand leent zich uitstekend om het beoogde doel te bereiken. kleine en grote kantoorruimten naar behoefte verhuren met contracttermijnen vanaf 1 maand. We hebben allerlei maten van kantoren vanaf 18 m2 tot kantoortuimen van 192m2. Voor iedereen dus een keuze naar eigen behoefte.

We hebben 5 grotere vergaderruimten beschikbaar die vrij naar behoefte gebruikt kunnen worden door onze huurders. Ook is er een kantine die gezamelijk gebruikt kan worden. De sanitaire groepen en de kantoren worden 2 maal per week schoongemaakt door een professioneel bedrijf.

Het buitenterrein biedt plaats aan meer dan 90 voertuigen waaronder 5 elektrische auto's die aan een snellader opgeladen kunnen worden. De groenvoorziening wordt door een professionele tuinman onderhouden.

U ziet alles Full-Service en voor aantrekkelijke prijzen.