ABOG nieuws

op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van ons business Centre

Nieuws

Op deze pagina zullen wij op de hoogte houden van de ontwikkelingen van het ABOG Business Centre te Amersfoort.

Nieuwsgierig geworden en weten wat de mogelijkheden zijn van dit unieke Business Center in Amersfoort? Wij geven u graag een rondleiding.

Natuurlijke uitstraling door grote natuurfoto's van de Veluwe op de wanden


Natuurfotograaf Patrick van Asselt is door ABOG gekozen om de wanden in het ABOG Business Centre op te vrolijken met natuurfoto’s.

Van Asselt is al jaar en dag een gerespecteerd natuurfotograaf. Voor het ABOG Business Centre is er voor gekozen om de lange wanden te voorzien van natuurfoto’s die zijn gemaakt door van Asselt.

Op deze natuurfoto’s zullen in Nederland levende wilde dieren komen. Het edelhert, damhert, ree, wilde varkens, de vos en natuurlijk de wolf zullen op deze manier niet alleen te bezichtigen zijn op De Veluwe, maar ook in het ABOG Business Centre. Naast de wilde dieren zullen er ook foto’s komen van weides met koeien en panorama foto's van bostaferelen. De foto’s zullen afmetingen krijgen van respectievelijk 2,60 meter hoog en 4,50 meter lang.

Met deze foto’s wilt ABOG een rustieke uitstraling bewerkstelligen: “Wij willen dat er in de gangen een beleving gecreëerd wordt waarin het voelt alsof je door het bos loopt. De bruine houten vloer illustreert dan het bospad, als aanvulling op de natuurlijke wanddecoraties.”