Hey HONEY… ABOG verschaft 50.000 werkplekken

Bjorn Bosman
Bjorn Bosman

Objectbeheerder en verhuur

Samen redden we de bij

Wist je dat bijenvolken beschikken over goede eigenschappen? Volgens Bjorn Bosman worden alleen de beste koninginnen geselecteerd, zodat de bijenvolken zachtaardig en vitaal zijn.
“Wij hebben een bijenvolk van 50.000 bijen geadopteerd dat een plekje krijgt op het dak van ons Business Center In Amersfoort. Bijen zijn belangrijk voor het ecosysteem waarin wij leven, daarom verschaffen wij graag deze extra werkplekken voor ‘de BIJ’, geeft Bjorn aan.

Het gaat niet zo goed met de bij. Om die reden plaatst de organisatie BeeLife bijenkasten bij organisaties. Net als bij ABOG wordt ook bij BeeLife van generatie op generatie alle kennis en vaardigheden doorgegeven.

De kennis van het imkeren wordt bij BeeLife gebruikt om het bewustzijn rondom het belang van de bij te vergroten en in te zetten en zo de bijenpopulatie te laten aansterken. Zo helpen wij de natuur en het ecosysteem weer een handje en ons gebouw wordt weer eens stukje groener. Samen redden we de bij!

Aan de bijen ligt het niet, zij zijn al begonnen op hun nieuwe werkplek.

Meer nieuws!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Inspirerende werkplekken met een ziel, waar mensen met plezier achter hun laptop plaatsnemen. Iedere ruimte is anders ingericht en geïnspireerd op de natuur. Spaces that work.