Natuurfoto’s van de Veluwe op de wanden sieren het pand

Bjorn Bosman
Bjorn Bosman

Objectbeheerder en verhuur

Patrick van Asselt presenteert

Natuurfotograaf Patrick van Asselt is door ABOG gekozen om de wanden in het ABOG Business Centre op te vrolijken met natuurfoto’s.

Van Asselt is al jaar en dag een gerespecteerd natuurfotograaf. Voor het ABOG Business Centre is er voor gekozen om de lange wanden te voorzien van natuurfoto’s die zijn gemaakt door van Asselt.

Big Five van Nederland

Op deze natuurfoto’s zie je de grootste wilde landdieren van Nederland. Het edelhert, het ree, het wilde zwijn, de vos, de das, de bever en natuurlijk de wolf zullen op deze manier niet alleen te bezichtigen zijn op De Veluwe, maar ook in het ABOG Business Centre. ‘Op één dier na is de Nederlandse ‘Big Five’ terug te zien bij ABOG. Als we ook nog de zeehond ‘adopteren’ is het rijtje compleet, vertelt Bjorn Bosman enthousiast. Naast de wilde dieren geven ook de panorama’s van bostaferelen een prachtige stoeren maar ook warme sfeer. De foto’s hebben de afmetingen van respectievelijk 2,60 meter hoog en 4,50 meter lang.

Met deze foto’s wil ABOG een rustieke uitstraling bewerkstelligen: “Wij willen dat er in de gangen een beleving gecreëerd wordt waarin het voelt alsof je door het bos loopt. De bruine houten vloer illustreert dan het bospad, als aanvulling op de natuurlijke wanddecoraties.”

Het pand is dus niet alleen powered maar ook inspired by nature.

Meer nieuws!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Inspirerende werkplekken met een ziel, waar mensen met plezier achter hun laptop plaatsnemen. Iedere ruimte is anders ingericht en geïnspireerd op de natuur. Spaces that work.