B.A.S Bites And Store – Restaurant

Bas Bites and Store

Openingstijden:

woensdag t/m zaterdag: 10:00 – 22:00
De keuken is open tot 20:00 daarna kan je genieten van de borrelkaart.

Lokaal genieten!

B.A.S Bites And Store bevindt zich in het oude Norit gebouw. Een interieur vol vintage en industriële vondsten. Net buiten de drukte van het centrum en met gratis parkeren voor de deur!

Om te genieten, lang of even snel tussen de afspraken door. Iedere dag hebben ze verse & huisgemaakte producten en goede koffie. Een wijntje kan ook, met mooi weer buiten, op een gezellig terras met jeu de boules en anders lekker binnen bij de pellet kachel. Ga eens langs in de kas bij B.A.S!

LOKALE SAMENWERKINGEN!

B.A.S werkt graag het liefst met zoveel mogelijk verse en lokale producten.

De eigenaren staan open voor leuke initiatieven voor bijvoorbeeld op de zondag als zij gesloten zijn. Past jouw concept of product bij B.A.S, dan nodigen ze je vooral uit om een keer een kopje koffie drinken. ‘Laten we samen werken om van B.A.S een originele ontmoetingsplek te maken.’ geven zij enthousiast op hun website aan.


ZONNIG TERRAS + JEU DE BOULE

Op de warme dagen hebben zij het gezelligste terras van Amersfoort voor jou klaar gezet met een echte jeu de boule baan. Doordat zij net buiten het centrum zitten is het heel gemakkelijk om voor de deur en gratis te parkeren.

UITGEBREID DINEREN!

Even geen zin om te koken? Of het borrelen loopt iets uit? Naast de lunch en borrelplanken hebben wij op ook diner. Dat betekent dat je lekker extra lang kan blijven zitten en geniet van een vis van de week, een gevulde salade of een goed stuk vlees.

Meer hotspots

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Inspirerende werkplekken met een ziel, waar mensen met plezier achter hun laptop plaatsnemen. Iedere ruimte is anders ingericht en geïnspireerd op de natuur. Spaces that work.

PLAN EEN RONDLEIDING