Panini Italiana belegde broodjes in Amersfoort

Aart Bosman
Aart Bosman

Oprichter en directievoorzitter

Panini Italiana

Openingstijden:

Winkel:
maandag t/m vrijdag:
9:00 – 15:00
(zaterdag en zondag gesloten)  

Bij ABOG Business Centre om de hoek …. Panini Italiana!

Panini Italiani is een bedrijf met 1 verkoopwagen en een winkel bij Station Schothorst , van waaruit, vers gebakken heerlijke italiaanse (belegde) broodjes, pizza en italiaans schepijs wordt verkocht cq. kunnen worden bezorgd. Daarbij natuurlijk heerlijke vers gezette koffie en cappuccino (ook in handige meeneem bekers). En wat een feest: iedere dinsdag en donderdag staan ze bij ons… om de hoek!

CARLO & MARINO

De drijvende kracht achter Panini Italiani zijn Carlo en Marino Osimani, die sinds 2008 deze goddelijke broodjes en andere Italiaanse heerlijkheden doorgeven. Vanaf 22 juni 2015 zijn zij ook gevestigd op een vaste lokatie aan de Zielhorsterweg 65 te station “Schothorst” .

Carlo en Marino maken een bezoekje aan hun kraam, verkoopwagen en winkel tot een echte beleving, want zoals ze zelf zeggen: “Iedere klant verdient dezelfde glimlach en behandeling”. Ze vinden dat het vooral gezellig moet zijn wanneer je een bezoekje brengt aan één van hun verkooppunten.

YUMMY! MONA LISA SPECIALE 

Die Italiaanse broodjes beleggen ze met de mooiste Italiaanse producten en ze maken unieke combinaties die je niet snel ergens anders vindt. Er zijn verschillende belegde panini’s verkrijgbaar die worden bereid terwijl je wacht. Ga zeker hun specialiteit eens proeven: Het broodje carpaccio! Onze favoriet is: de Mona Lisa.  

EEN PAAR VRAGEN AAN MARINO  

Wanneer staan jullie hier op ‘de Isselt’?
Samen met Ilona sta ik iedere dinsdag en donderdag op het bedrijventerrein “de Isselt” Je kunt ons vinden op de hoek Argonweg – Nijverheidsweg-Noord van 08.30 tot 13.30 uur

Kun je vooraf bestellingen plaatsen en afhalen bij de verkoopwagen?
Jazeker! Het handigst is dat je de bestelling voor 11.00 uur doorgeeft via het mobiele nummer: 06-57547157

Verzorgen jullie ook catering?
Je kunt ons inhuren voor catering, bedrijfsfeesten en / of evenementen. In overleg kunnen wij diverse huisgemaakte Italiaanse gerechten aanbieden welke met zorg en aandacht worden bereidt en bij U worden bezorgd. Voorbeelden zijn : lasagna, canneloni, pasta’s met diverse sausen, salades enzovoort.

Wat is jullie motto?
“Wees vooral jezelf!”

Meer hotspots

Benieuwd naar de mogelijkheden bij ABOG Business Centre?

Inspirerende werkplekken met een ziel, waar mensen met plezier achter hun laptop plaatsnemen. Iedere ruimte is anders ingericht en geïnspireerd op de natuur. Spaces that work.